💰SUPER VEICINĀŠANA💰 līdz pat -50% atlaide
Bezmaksas piegāde no 34,98 €
Pievienojiet produktus, kas jums patīk un ko vēlaties iegādāties vēlāk.

Kedas

Atrasto preču skaits: 285

Sieviešu kedas - ielu apģērbu klasika modernā versijā Royal Fashion

Ideāli apavi ikdienas aktivitātēm? kedas! Šis ir viens no populārākajiem ikdienas apavu stiliem. Pirmie apavi ar raksturīgu gumijas zoli, garām šņorēm un apaļu purngalu tika radīti 20. gadsimta sākumā. Lai gan tās tika izstrādātas, domājot par profesionāliem sportistiem, mūsdienās audekla kedas var atrast uz modes kāpnēm un pasaules lielāko metropoļu ielām. Sporta apavi ir ikdienas pavasara, vasaras un rudens stila pamatā. Šo stilu iecienīja modes dizaineri un lielākās kino un interneta zvaigznes.

Veikalā RoyalFashion jūs atradīsiet plašu sporta apavu izvēli: no klasiskiem šņorējamiem modeļiem līdz oriģinālām uzvelkamām platformas kedas. Gluda, ažūra un ar rotaslietām. Atrodiet sava izmēra apavus, izmantojot filtrēšanas un šķirošanas opcijas. Piedāvājam vieglus, audekla apavus katrai sievietei par konkurētspējīgām cenām. Nepalaidiet garām jaunus produktus un pēcsezonas izpārdošanas!

Klasiskas šņorējamas kedas

Vai meklējat apavus ikdienas stilam? Royal Fashion veikalā atradīsi klasiskas kedas ar augstu augšdaļu un šņorēm. Apavi ir pieejami daudzās krāsās: no baltas un melnas līdz tumši rozā, tirkīza un purpursarkanai. Ja jums patīk mainīt aksesuārus, pārliecinieties, ka jūsu drēbju skapī ir vieta apaviem dažādās krāsās. Sporta kurpes lieliski papildina ikdienas stilu, kuru galvenais elements ir džinsi. Melnas sieviešu kedas ir obligāta katras sievietes garderobē. Tos vari kombinēt gan ar tumšiem, gan gaišiem apģērba gabaliem – gan puķainiem svārkiem, gan haki krāsas kokvilnas šortiem. Savas iecienītākās kedas vari mainīt ar sporta apaviem .

Uzvelkamas kedas

Pavasarī un vasarā ļoti iecienītas ir kedas bez šņorēm. Slip-on modeļiem ir iešūta elastīga lente, kas atvieglo to uzvilkšanu un novilkšanu. Plakanās kedas ir ideāli apavi braukšanai.

Slip-on modeļi lieliski izskatās gan ar sportiskām, gan nedaudz elegantākām garderobes lietām. Šī ir lieliska izvēle eleganta ikdienas stila cienītājiem. Apģērbu dizaineri mudina uz modes eksperimentiem un dažādu apģērbu priekšmetu brīvām kombinācijām. Ja jūsu birojā nav stingra apģērba koda, jūs varat valkāt savas iecienītākās kedas, lai strādātu, kombinējot tās ar apģērba priekšmetiem, piemēram, kreklu, jaku vai zīmuļu svārkiem.

Vai jums patīk boho aksesuāri? Royal Fashion veikalā jūs atradīsiet modernas kedas ar ažūra ieliktņiem, kas lieliski izskatās kopā ar vintage apģērba priekšmetiem. Šis ir piedāvājums sievietēm, kurām patīk romantisks stils, bet kuri novērtē valkāšanas komfortu. Jūs varat valkāt uzvelkamas kedas ar basām kājām vai ar plānām, zemām zeķēm.

Sieviešu kedas pavasarim un vasarai

Kādu apavu nevar iztrūkt tavā garderobē pavasarī un vasarā? Sneaker! Šis ir viens no universālākajiem stiliem. Jūs varat valkāt vieglus, ērtus un mūžīgus apavus gandrīz jebkuram gadījumam. Šī ir lieliska izvēle sievietēm, kuras vislabāk jūtas sportiskajos stilos.

Mēs pierādām, ka arī kedās vari izskatīties sievišķīgi! Mūsu interneta veikalā jūs atradīsiet apavus, kas lieliski saskan ar vasaras kleitām. Jūs varat valkāt savas iecienītākās platformas kedas ar mazu melnu kleitu un maksi svārkiem, radot neuzkrītošu, bet seksīgu stilu.

Pavasarī un vasarā vispopulārākie ir modeļi gaišās krāsās, kas lieliski saskan ar svētku stiliem. Mūsu veikalā atradīsiet baltas sieviešu kedas, kas ir lielisks pamats modes eksperimentiem. Vasarai īpaši iesakām apavus ar zemu virsu, kas atsedz potīti. Jūs varat valkāt zemas kedas ar potīšu zeķēm vai uz basām kājām.

Oriģinālās platformas kedas

Vai jums patīk izcelties? Vai izvēlaties oriģinālus aksesuārus, kas piešķir jūsu stilam elegances pieskārienu? Interneta veikalā royalfashion.pl varat pasūtīt modernas platformas kedas. Pateicoties biezajai zolei, jūs varat pievienot dažus centimetrus savam augumam. Augstas čības ir festivāla stila hits. Tie ir ne tikai ārkārtīgi moderni, bet, galvenais, ērti.

Sieviešu kedas ar augstu augšdaļu rudenim

Kurpes ir ideāli apavi rudens stilam. Varat tos kombinēt ar stepētu jaku vai īsu mēteli. Mūsu piedāvājumā ir apavi ar augstu augšdaļu un papildus siltinājumu, kas lieliski derēs rudens un ziemas pastaigām. Rudenim īpaši iesakām modeļus ar biezu zoli no kvalitatīvas plastmasas. Rudens un ziemas sezonā vispopulārākie ir modeļi tādās krāsās kā haki, brūns, tumši zils un melns. Alternatīva kedām var būt silti un eleganti apavi .

Kā pasūtīt ideālas sieviešu kedas ikdienas stilam?

Aicinām iepazīties ar pilnu mūsu interneta veikala www.royalfashion.pl klāstu, kur iespējams pasūtīt kedas ikdienas aktivitātēm. Mēs piedāvājam apavus populārākajos sieviešu izmēros un daudzos stilos: no nemirstīgas klasikas līdz modernākajām apdrukām.

Atgriezties
Rozmiary
Krāsa
Clean
Papēža veids
Clean
Cena
-
Papēža augstums
Clean
Siltas
Clean
Skatīt visus filtrus
pixel